به گزارش راهبرد معاصر؛ جزییات و سامانه فروش سهام عدالت بانک سپه از سوی بانک سپه اعلام شد. در ادامه با ما همراه باشید با جزییات و سامانه فروش سهام عدالت بانک سپه در سایت تخصصی رابرد معاصر. دستور العمل پرداخت سود سهام عدالت، نحوه ورود به سامانه بورس بانک سپه، فروش سهام عدالت، پسگسرس سهام عدالت بانک سپه، زمان واریز سود شهام عدالت را در ادامه خبر ببینید.
قابل توجه مشمولینی که برگ سهام عدالتشان را در سال 86 دریافت نموده و در شرکتهای تعاونی عدالت شهرستانی ثبت نام نموده اند:
سهامداران با مراجعه به بخشداری ها نسبت به دریافت برگه سود سهام عدالت خود که نام بانک پرداخت کننده و تاریخ مراجعه در آن مشخص شده اقدام و سپس طبق شرایط ذیل به یکی از شعب بانک مربوطه مراجعه و سود خود را دریافت می نمایند.
1- بانکها ضمن احراز هویت افراد می بایست کدملی، نام، نام خانوادگی، شناسه سهامداری، شماره سری (کد خانوار)، مبلغ و کد 8 رقمی بالای بارکد را که در روی فیش درج شده با اطلاعات دریافتی از شرکت کارگزاری سهام عدالت تطبیق داده و در صورت انطباق نسبت به پرداخت اقدام نمایند.
2- اخذ امضاء یا اثر انگشت از دریافت کننده وجه در نسخه بانک و شرکت تعاونی سهام عدالت الزامی می باشد.
3- پرفراژ (چاپ) نسخه مربوط به شرکت تعاونی سهام عدالت و تحویل نسخه های مذکور به شرکت های تعاونی شهرستانی طی صورتجلسه تنظیمی ما بین شرکت تعاونی همان شهرستان و رئیس بانک مربوطه انجام می شود.
4- کلیه بانکها ملزم به پرداخت نقدی وجه مربوطه به سود سهامداران می باشند و سهامدار ان الزامی به افتتاح حساب ندارند مگر در موردی که سهامدار به اختیار خود نسبت به افتتاح حساب اقدام نماید.
5- کلیه شعب بانکها در شهر، روستا و بخش ملزم به پرداخت وجه مشمولینی که مراجعه می کنند می باشند.
6- حضور سهامدار یا وکیل قانونی وی (به همراه مدارک مربوطه و کارت ملی) برای افراد بالای 18 سال تمام و حضور سرپرست خانوار یا قیم قانونی (به همراه مدارک مربوطه) برای افراد کمتر از 18 سال به منظور در یافت سود سهام ضروری است. لذا سود سهام عدالت می بایست صرفاً به سهامدار و یا نماینده قانونی وی پرداخت گردد و از پرداخت سود در سایر موارد از قبیل پرداخت سود سهام همسر به شوهر و یا فرزند بالای 18 سال به پدر و... خودداری شود.
7- سود افراد فوت شده به وراث قانونی قابل پرداخت می باشد.
8- در مواردی که نام و یا نام خانوادگی درج شده در فیش فقط با کارت ملی مغایرت
داشته باشد در صورتیکه مورد تایید و مهر شرکت تعاونی سهام عدالت شهرستان مربوطه را داشته باشد قابل پرداخت می باشد.
برای به سایت بورس بانک سپه www.sepahbourse.com, سامانه فروش سهام عدالت بانک سپه, سایت کارگزاری بانک سپه از آدرس www.sepahbourse.com استفاده نمایید و بروی آن کلیک کنید.
فروش سهام عدالت در بانک ها و کارگزاری ها مقدور است در این خبر نحوه فروش سهام عدالت در بانک سپه را بررسی می کند و در اختیار مخاطبان قرار میدهد.
عظیم ثابت، مدیر عامل کارگزاری بانک سپه توضیح فرایند و مشکل پرداخت پول سهام عدالت برای سهامداران پرداخت.
وی در ابتدا گفت: برای فروش سهام عدالت باید کد ملی، شماره تماس و شماره حساب افراد دقیق باشد و یکی از مشکلات سهام عدالت این است که سامانهای که این اطلاعات را از قبل راستیآزمایی کند وجود ندارد، در برخی از موارد سهامدار درخواست خود را ثبت کرده اما تایید و ثبت نهایی نشده است.
وی افزود: نبود زیرساخت، مطلع نبودن سهامداران و غیرمجاز بودن سهامدار از دیگر مشکلات فروش سهام عدالت است.
ثابت درباره فرایند فروش سهام عدالت در این کارگزاری توضیح داد: از آنجایی که ما کارگزاری فروش سهام عدالت در پنج بانک سپه، قوامین، پست بانک، حکمت و کوثر هستیم بیش از 15 درصد از کل ارزش معاملات سهام عدالت در بورس توسط کارگزاری بانک سپه انجام میشود. حدود 85 تا 90 درصد از کل سهام عدالتی که درخواست فروش آن به ما داده شده را فروختیم و پول آن را واریز کردهایم و تنها 10 تا 15 درصد باقی مانده است.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه در خصوص علت واریز نشدن پول سهام عدالت برای برخی از سهامداران عنوان کرد: علت واریز نشدن سهام برخی از افراد شامل اشتباه بودن کد کارگزاری، ثبت سفارش همزمان از کارگزاری دیگر که سبب مبشود درخواست برای ما ارسال نشود، خطا در ارسال، سفارش تکراری و نقص اطلاعات (کد ملی، شماره تلفن و حساب) است.
وی درخصوص حل مشکل مشتریان این کارگزاری گفت: ما تا روز 23 مرداد ماه پیامکی را به مشتریانی که در دریافت پول سهام عدالت مشکل داشتهاند، ارسال کردهایم. این پیامک به شماره تلفن ثبت شده در سامانه ارسال شده و حاوی اطلاعرسانی و راهنمای حل مشکل است.
بنا به گفته عظیم ثابت، همچنین سهامداران میتوانند به سامانه www.sepahbourse.com مراجعه کنند و یا با شماره 58329 (021) تماس بگیرند و مشکل خود را پیگیری کنند و همکاران من هم پاسخگو هستند. به گفته وی، سهامداران همچنین میتوانند از طریق شمارههای 88556426 (۰۲۱) و 88726057 (۰۲۱) مشکلات خود را پیگیری کنند.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه ضمن عذرخواهی از سهامداران گفت: اگر مشتریان این پنج بانک که از طریق بانک سپه اقدام به فروش سهام عدالت خود کردهاند در فروش و واریز سهامشان به مشکل برخوردهاند، متاسف هستیم؛ اما تمام تلاش ما این بوده که مشکلات برطرف شود.
وی افزود: طبق آخرین جلسهای که درباره سهام عدالت در وزارت اقتصاد برگزار شده، قرار است یک سامانه جامع طراحی شود تا سهامداران برای فروش سهامشان ابتدا در آن راستیآزمایی شوند؛ نحوه کار این سامانه به این شکل است که سهامدار با ورود به آن اگر در ثبت درخواست به مشکل برخورد کنند یا نقص اطلاعاتش داشته باشد ابتدا بتواند اطلاعات خود را سریع اصلاح کند.
براساس اظهارات مدیر معاملات کارگزاری بانک سپه، مشکل پیگیری درخواست فروش از طریق شماره تماس با این کارگزاری از ابتدای شهریور ماه برطرف میشود و در حال حاضر سهامداران میتوانند تا سقف ۶۰ درصد از سهامشان را از طریق سامانه کارگزاری بانک سپه بفروشند.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه چند روز قبل شماره پنج رقمی ۵۸۳۲۹-۰۲۱ را برای پیگیری فروش سهام عدالت توسط سهامداران اعلام کرد.
اما آنطور که مخاطبان گفتهاند سهامدارانی که از شهرستان قصد پیگیری درخواست فروش سهامشان را دارند نمیتوانند با این شماره تماس بگیرند، در این خصوص مدیر معاملات کارگزاری بانک سپه علت این مشکل را زیرساختی عنوان کرد.
نیما حاجیلر در این خصوص گفت: این که سهامداران در شهرستانها نمیتوانند با این شماره تماس بگیرند به مشکل زیرساختی مخابرات برمیگردد و این شمارهها از سمت کارگزاری مشکلی ندارند. ما برای این مشکل اعلام خرابی کردهایم و مخابرات هم قول داده که تا اول شهریور این مشکل برطرف شود.
حاجیلر در ادامه راهنمای فروش سهام عدالت به تفکیک «فروش ۳۰ درصد دوم» و «فروش ۶۰ درصد به صورت یکجا» را در کارگزاری بانک سپه توضیح داد.
سهامداران میتوانند برای فروش سهامشان به بخش «راهنمای فروش سهام عدالت» در سایت کارگزاری بانک سپه مراجعه کنند که به گفته مدیر معاملات این کارگزاری، خطاهای احتمالی که ممکن است موجب عدم فروش سهام عدالت شود نیز آورده شده است.
پس از آزادسازی سهام عدالت سهامداران توانستند از طریق بانک ها و کارگزاری ها اقدام به فروش سهام عدالت کنند. نحوه فروش سهام عدالت در هر بانک متفاوت است که در این خبر راهبرد معاصر نحوه فروش سهام عدالت در بانک سپه را بررسی می کند و در اختیار مخاطبان قرار میدهد.
پس از شیوع کرونا بیشتر مردم میزان مراجعه به بانک ها را کاهش دادند و خواهان فروش غیرحضوری سهام عدالت شدند. سامانه فروش سهام عدالت بانک سپه را بررسی میکنیم.
برای ورود به سایت فروش سهام عدالت بانک سپه به آدرس اینترنتی https://sepahboursese.etadbir.com/login.html مراجعه کنید.
موارد زیر را به ترتیب چک کنید:
1) کد ملی وارد شده سهام عدالت داشته باشد. (از طریق ورود کد ملی در سایت SamaneSe.ir سازمان خصوصی سازی)
2) مطمئن شوید در سایت SamaneSe.ir روش "سهامداری مستقیم" را انتخاب کرده باشید.
3) اطمینان پیدا کنید که شماره همراهی که وارد می کنید همان شماره همراه ثبت شده در سایت سازمان خصوصی سازی و حتما به نام خودتان باشد.
4) شماره شبای شما نزد سامانه خصوصی سازی ثبت نگردیده یا بنام شما نمی باشد.
5) اگر شما پیشتر در سامانه ی سهام عدالت کارگزاری دیگری ثبت نام کرده باشید دیگر نمی توانید در هیچیک از سامانه های فروش سهام عدالت، ثبت نام انجام دهید.
6) سهامداران عدالت می توانند جهت به روزرساني شماره شبا و تلفن همراه خود، ازطریق قسمت "مشاهده/ویرایش پروفایل" سایت سپرده گذاری به آدرس panel.SahamEdalat.ir استفاده نمایند .لازم است شماره شبا و شماره تلفن همراه متعلق به خود فرد باشد.
7) درصورتیکه هنگام ثبت نام ، پیغام "برای کد ملی مورد نظر قبلا کارگزار ناظر تعیین شده است" نمایش داده شد، جهت اطلاع از کارگزار ناظر تعیین شده، می توانید با شماره 1569 داخلی 1 تماس حاصل فرمایید.
بنا به گفته مدیر عامل کارگزاری بانک سپه، مشتریان این بانک که پول سهام عدالت خود را دریافت نکردهاند مشکل خود را از طریق سامانه کارگزاری و شماره تلفن ۵۸۳۲۹ پیگیری کنند.
وی درخصوص حل مشکل مشتریان این کارگزاری گفت: ما تا روز 23 مرداد ماه پیامکی را به مشتریانی که در دریافت پول سهام عدالت مشکل داشتهاند، ارسال کردهایم. این پیامک به شماره تلفن ثبت شده در سامانه ارسال شده و حاوی اطلاعرسانی و راهنمای حل مشکل است.
بنا به گفته عظیم ثابت، همچنین سهامداران میتوانند به سامانه www.sepahbourse.com مراجعه کنند و یا با شماره 58329 (021) تماس بگیرند و مشکل خود را پیگیری کنند و همکاران من هم پاسخگو هستند.
به گفته وی، سهامداران همچنین میتوانند از طریق شمارههای 88556426 (۰۲۱) و 88726057 (۰۲۱) مشکلات خود را پیگیری کنند.
عظیم ثابت، مدیر عامل کارگزاری بانک سپه در گفتگویی به توضیح فرایند و مشکل پرداخت پول سهام عدالت برای سهامداران پرداخت.
وی در ابتدا گفت: برای فروش سهام عدالت باید کد ملی، شماره تماس و شماره حساب افراد دقیق باشد و یکی از مشکلات سهام عدالت این است که سامانهای که این اطلاعات را از قبل راستیآزمایی کند وجود ندارد، در برخی از موارد سهامدار درخواست خود را ثبت کرده، اما تایید و ثبت نهایی نشده است.
وی افزود: نبود زیرساخت، مطلع نبودن سهامداران و غیرمجاز بودن سهامدار از دیگر مشکلات فروش سهام عدالت است.
ثابت درباره فرایند فروش سهام عدالت در این کارگزاری توضیح داد: از آنجایی که ما کارگزاری فروش سهام عدالت در پنج بانک سپه، قوامین، پست بانک، حکمت و کوثر هستیم بیش از ۱۵ درصد از کل ارزش معاملات سهام عدالت در بورس توسط کارگزاری بانک سپه انجام میشود. حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد از کل سهام عدالتی که درخواست فروش آن به ما داده شده را فروختیم و پول آن را واریز کردهایم و تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد باقی مانده است.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه در خصوص علت واریز نشدن پول سهام عدالت برای برخی از سهامداران عنوان کرد: علت واریز نشدن سهام برخی از افراد شامل اشتباه بودن کد کارگزاری، ثبت سفارش همزمان از کارگزاری دیگر که سبب مبشود درخواست برای ما ارسال نشود، خطا در ارسال، سفارش تکراری و نقص اطلاعات (کد ملی، شماره تلفن و حساب) است.
وی درخصوص حل مشکل مشتریان این کارگزاری گفت: ما تا روز ۲۳ مرداد ماه پیامکی را به مشتریانی که در دریافت پول سهام عدالت مشکل داشتهاند، ارسال کردهایم. این پیامک به شماره تلفن ثبت شده در سامانه ارسال شده و حاوی اطلاعرسانی و راهنمای حل مشکل است.
بنا به گفته عظیم ثابت، همچنین سهامداران میتوانند به سامانه www.sepahbourse.com مراجعه کنند و یا با شماره ۵۸۳۲۹ (۰۲۱) تماس بگیرند و مشکل خود را پیگیری کنند و همکاران من هم پاسخگو هستند.
به گفته وی، سهامداران همچنین میتوانند از طریق شمارههای ۸۸۵۵۶۴۲۶ (۰۲۱) و ۸۸۷۲۶۰۵۷ (۰۲۱) مشکلات خود را پیگیری کنند.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه ضمن عذرخواهی از سهامداران گفت: اگر مشتریان این پنج بانک که از طریق بانک سپه اقدام به فروش سهام عدالت خود کردهاند در فروش و واریز سهامشان به مشکل برخوردهاند، متاسف هستیم؛ اما تمام تلاش ما این بوده که مشکلات برطرف شود.
وی افزود: طبق آخرین جلسهای که درباره سهام عدالت در وزارت اقتصاد برگزار شده، قرار است یک سامانه جامع طراحی شود تا سهامداران برای فروش سهامشان ابتدا در آن راستیآزمایی شوند؛ نحوه کار این سامانه به این شکل است که سهامدار با ورود به آن اگر در ثبت درخواست به مشکل برخورد کنند یا نقص اطلاعاتش داشته باشد ابتدا بتواند اطلاعات خود را سریع اصلاح کند.
این اشتباه رونکنید ما دوسال فروختیم پول واریزی ندیدیم